strategi

Texas Holdem – Strategi Berjaya Untuk Wang Tunai Tanpa Risiko Mudah

Jangan membuat kesalahan kehilangan strategi berjaya Texas Holdem yang hebat ini. Sangat mudah untuk dipelajari dan dilaksanakan dan yang terbaik, ia berjaya!

Strategi Texas Holdem yang hampir tidak terhad. Sayangnya, tidak semuanya berubah menjadi Download apk xe88 here strategi yang berjaya. Saya akan menerangkan apa yang saya fikir adalah salah satu kaedah terbaik untuk membuat wang tunai mudah tanpa risiko bermain Texas Holdem

Kami Akan Memandu Lurus ke Strategi Yang Berjaya

Saya akan melangkau semua asas dan memotong tepat untuk mengejar. Sekiranya anda perlu tahu, anda perlu melakukan atau melakukan perkara-perkara berikut terlebih dahulu

– Ketahui peraturan Texas Holdem
– Mempunyai pemain sebelum dan memahami permainan
– Mempunyai akaun kasino dalam talian
– Masukkan wang ke bankroll anda
– Ketahui cara duduk di meja dan bermain
– Ketahui semua butang untuk bertaruh dan melipat dll.
– Tahu meja mana anda akan bermain (saya cadangkan meja $ 1 / $ 2)

Strategi Yang Sangat Berjaya Untuk Texas Holdem

Strategi yang saya sarankan anda gunakan jika anda menginginkan kejayaan mudah adalah strategi TAG, atau strategi agresif yang ketat. Strategi ini merangkumi permainan ketat dan bertaruh secara agresif.

Bermain dengan ketat bermakna anda hanya bermain kad lubang yang bagus. Contohnya, AA, AK, KK, AQ, KQ dan kami turun senarai. Semakin rendah senarai anda, semakin rendah peluang / kebarangkalian anda untuk menang berdasarkan ‘semua perkara sama’. Walaupun ini tidak memberikan petunjuk nyata jika anda benar-benar menang atau tidak (terutama pada permainan peringkat tinggi) ia masih bagus, semua perkara sama.

Bermain agresif bermaksud anda bertaruh banyak dan bertaruh besar. Anda membesarkan dan akan meningkatkan semula orang lain. Pemain agresif tidak memeriksa. Sebab ini berfungsi dengan baik adalah kerana ia memberi petunjuk bahawa anda mempunyai kad yang bagus. Juga, orang teragak-agak untuk masuk ke dalam periuk yang mereka tahu akan menjadi besar jika mereka tidak memiliki tangan yang sangat baik. Ringkasnya, ini menyingkirkan bluffer dan semi-bluffer aka pemain longgar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *